Volvo Klassieker Beurs -VKB-

Gepubliceerd op 23 september 2019 om 13:32

Volvobeurs

Aankomend weekend is het weer zover. Op zaterdag 28 en zondag 29 september 2019 komen vanuit alle hoeken van het land en zelfs buurlanden allerlei Volvo's uit hun stalling. Diverse verenigingen waaronder de Volvo 850 Club tentoonstellen hun clubauto's diverse stands. Ook zijn er (vooral voor de klassieke) Volvo's veel onderdelen te vinden. Nieuw en gebruikt.

 

Ook voor de verzamelaar van schaalmodellen, folders en boeken is het een must om te komen 'shoppen'. Onder andere Volvodrive Magazine staat er met een stand vol boeken, folders en collectables. 

Primeur

Over Volvodrive Magazine gesproken, zij presenteren op de beurs een nieuw concept. Wij van Volvomakelaar weten het, maar de nieuwsgierige beursganger zal toch echt even langs de stand moeten gaan om te kijken wat het is. Een primeur in Volvo minnend Nederland. Dat het leuk gaat worden, daar twijfelen we niet aan!

Veiling alert!

Aan het einde van de zondag (29 september) veilt de Volvo 850 Club Nederland de iconische achterwanden (zie foto). Met uitzondering van het beamerdoek gaan alle achterwanden inclusief staanders onder de hamer. De veiling start om 15.00u. Drie keer raden wie uw veilingmeester is?

De iconische achterwanden van de Volvo 850 Club Nederland

Organisatie

De organisatie is al jaren in handen van de Volvo Klassieker Vereniging. Ieder jaar bedenken ze een thema om de variatie er in te houden. Thema's als; Kerst, werk & vervoer, vakantie en sport zijn al eens voorbij gekomen. Dit jaar zou de beurs 'Tuning & Styling' uit moeten ademen. We zijn benieuwd! Meer informatie over de Volvobeurs, toegangsprijzen en tijden is te vinden op de website www.volvobeurs.nl

Reünie

Ondanks dat het de bedoeling is dat de bezoeker daar komt voor de tentoongestelde Volvo's en onderdelen, is de VKB toch ook een soort van reünie. Een weerzien van oude en minder oude bekenden. En mede doordat je deze mensen weer treft en even spreekt in een omgeving waar alle neuzen dezelfde kant op staan kijken we altijd weer uit naar dit weekend. Kortom, voor jong en oud is er genoeg te zien en te beleven. Wij hebben er weer zin in! Tot volgend weekend!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.